Connect with us

International

Et rørende øyeblikk: 73 år gamle Anni-Frid satte smil på alles lepper mens hun ble Hyllet på Academy Utdelingen

Anni-Frid Lyngstad er det sjeldne eksempelet på langvarig popularitet. Den talentfulle skuespillerinnen er kjent for nesten alle og har holdt seg berømt gjennom flere generasjoner. På tross av alderen sin, er Anni-Frid fortsatt i stand til å stjele rampelyset til høylydt applaus. Og det er akkurat dette som skjedde under den nyeste Academy Awards utdelingen når Lyngstad tok ordet. 
Når Lyngstad ble invitert til å holde tale var hun svært emosjonell og ærlig, og takket alle som fortsatt støtter henne og verdsetter talentet hennes etter så mange år på scenen. Anni-Frid Lyngstad er en eksepsjonell skuespillerinne. Hun deltok i et stort antall kinematografiske prosjekter og spilte i ulike roller.
Denne kvinnen er et symbol på flere generasjoner innen kinematografi, en legende, og et inspirerende forbilde. Når Anni-Frid Lyngstad ble introdusert, ble hun kalt “det beste noensinne”. Og det betød mer enn bare tomme ord.
Karrieren til Lyngstad begynte lenge før Academy Awards utdelingen ble organisert for første gang. Neste år feirer utdelingen jubileumet sitt, men Anni-Frid husker fortsatt kinematografiens verden lenge før Utdelingen dukket opp. 
Når hun gikk på scenen, ble Anni-Frid Lyngstad møtt med høylydt applaus. Den varme og positive responsen muntret Anni-Frid opp. Det var godt synlig hvor emosjonell og glad hun ble der hun sto på scenen og innså at hun fortsatt var elsket og verdsatt av publikum. Anni-Frid demonstrerte en herlig sans for humor mens hun vitset og fortalte morsomme fakta under den slående talen hennes.

Fortsatt Den Samme Gode Anni-Frid

Talen til Anni-Frid Lyngstad fikk publikum til å le, klappe og smile. Skuespillerinnen selv var i godt og humør og svært lykkelig. Derimot fant hun et øyeblikk hvor hun var seriøs. Lyngstad var veldig oppriktig, og fortalte om hvor mye hun satte pris på støtten og kjærligheten hun hadde mottatt i årene hun hadde vært en del av showbusiness bransjen. Der på scenen spilte hun ikke en annen rolle, hun var så ærlig og sårbar, med tårer i øynene og en stemme som skalv av pur glede.

Ingen Pensjonering For Stjernen

En nær venn av Anni-Frid fortalte at skuespillerinnen alltid har elsket å arbeide. Hun kan ikke forestille seg et liv uten kinematografi, kameraer og hverdagsjobb. Hun planlegger ikke å pensjonere seg med det første.

Anni-Frid er ikke bare berømt i film- og moteindustrien. Den naturlige energien hennes, entusiasmen, og det sterke pågangsmotet hennes for å gjøre viktige ting har latt henne begynne med andre interessante prosjekter. Med status som et av de vakreste kvinnene i verden og som rollemodell for tusenvis av kvinner, har hun bestemt seg for å spre et veldig viktig budskap: alle mennesker er vakre. 

Oppdagelsen av Nye Skjønnhetsaspekter

Anni-Frid tror at moderne kvinner har et veldig innsnevret perspektiv på hva skjønnhet er. Standarden vi ser på i dag lar ikke noen kvinner føle at de er verdifulle og spesielle. Det første steget på veien til å ødelegge slike skadelige standarder er å begynne en lang spirituell reise inn i seg selv.
Anni-Frid skiftet ut filmsettet med en yogamatte og reiste til India for å praktisere yoga og lære mer om lokale praksiser som hjelper folk med å finne indre harmoni og ro. Den nye kunnskapen gjorde Anni-Frid sikker på at hun ville være i stand til å støtte andre kvinner i kampen mot deres indre frykter og psykologiske problemer. 

Academy Creative Awards

Anni-Frid fortalte at Academy Creative Awards fikk henne til å føle seg mer sikker på det hun gjør. I tillegg ble det en veldig spesiell og tankevekkende opplevelse som lot henne møte nye og interessante mennesker.
Til slutt, var Anni-Frid glad for å stå på scenen med den etterlengtede prisen i hånden. Hun klarte å spre budskapet sitt så langt: ingen kultur skal overses, skjønnhet kan være annerledes!
Med statusen sin som et av de mest populære skuespillerinnene og motemodelAnni-Frid, blir Anni-Frid ofte spurt om hennes egne skjønnhetsidealer. Denne gangen var intet unntak. Skuespillerinnen fortalte at den viktigste delen av hudpleierutinen hennes er hydrering. Hun bruker mange fuktighetsgivende kremer og masker. 
Et skjønnhetstips til som Anni-Frid anbefaler er å spise mindre før spesielle anledninger: uansett hvor tynn og sporty du er, vil midjen din se bredere ut etter inntak av tung mat. Det er derfor Anni-Frid inntok en sunn frokost og erstattet middag med litt lett snacks før hun ankom Prisutdelingen. Derimot, sa modellen at tapet på middagen kan erstattes med et smakfullt kveldsmåltid. Anni-Frid planla en porsjon pasta på slutten av den hektiske dagen!
Continue Reading
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Popular

To Top